Scan en klaar!

Volledig uitbesteden van uw boekhouding

Scan en klaar! De ideale oplossing van boekhouden door Alex Advies. U zorgt voor de digitale aanlevering van de boekhouding en wij doen de rest. Geen bonnetjes meer kwijtraken en geen avonden besteden aan online boekhouden. Gemak, snelheid en uw boekhouding altijd up-to-date. En de prijs? Die valt reuze mee!

Werkwijze?

U krijgt van ons een gratis mobiele app waarmee u een foto maakt van het bonnetje en deze rechtstreeks de boekhouding van Alex Advies inschiet. Facturen mailt u naar een voor u beschikbaar gesteld mailadres of plaatst deze in een dropbox. Met een automatische koppeling met uw bankrekening is uw boekhouding een fluitje van een cent. Heeft u nog een papieren administratie? Dan scannen wij de facturen voor u in.

Rapportage

Met onze gratis online dashboard ziet u direct hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Wij vinden het ook belangrijk om de cijfers periodiek met U door te spreken en te analyseren. Samen even terug en vooruit kijken. Want persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Alex Advies.

 

Tags: scan- en herken | scan, mail en herken | scan en klaar | mobiele app | digitale boekhouding