Wie is Alex

Mijn naam is Alex Seffinga, belastingadviseur en kantooreigenaar van Alex Advies en mijn leeftijd is 56 jaar. Na het volgen van de SPD-dagopleiding heb ik 18 jaar in de accountancy gewerkt. Daar heb ik alle facetten van het vak leren kennen. In 2007 ben ik gestart met Alex Advies. Mijn kracht zit in de menselijke en duidelijke manier van adviseren en het vermogen administraties snel en accuraat te verwerken.
 
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is het opleiden van jonge mensen één van mijn speerpunten. Naast mijn werk als boekhouder en ondernemer besteed ik mijn tijd graag samen met mijn dochter van 22, mijn vriendin en vrienden en houd ik van sport en cultuur.
 

Achtergrond

Na mijn studie ben ik bij een middelgroot adviesbureau gaan werken. Hier verzorgde wij de gehele boekhouding van vele welzijnsinstellingen in de provincie Gelderland en later ook in geheel Nederland. Mijn werk bestond uit het maken van begrotingen, jaarrekeningen, rapportages, projectadministraties en advies. In de avonduren verzorgde ik op mijn zolderkamer de boekhouding en belastingaangiften voor diverse bedrijven. Het ondernemerschap vond ik zo leuk dat ik in 2007 bent gestart met mijn eigen administratiekantoor, Alex Advies.
 

Mijn werkplezier

Mijn energie haal ik voornamelijk uit de persoonlijke contacten die ik met mijn klanten heb. Maar het verwerken van een boekhouding of het samenstellen van een jaarrekening vind ik net zo leuk om te doen. Hierin proberen wij de werkprocessen zo optimaal mogelijk in te richten. Een voorbeeld hiervan is de module "Scan, mail en klaar". Een volgende ontwikkeling is het beschikbaar stellen van een online digitaal dashboard zodat de klant direct de financiële resultaten kan inzien. Zorgen voor een tevreden klant en meegaan met de moderne ontwikkelingen geven mij veel werkplezier.

 

Alex Advies | Parkstraat 61 - 4 | 6828 JE Arnhem | T: 06-11847607 | E: info@alex-advies.nl |